Monday, December 27, 2010

end of disember

salaaaam :)
okeh! lama x update blog.ceeehh.bunyi cam dah biasa ber blog je kan.piiirah.coOL blog boleh la kut! XD ekceli, mmg blog ni bru je wujud.just in few months time. post x banyak mana pun. biasa la..beginner ahje.n all my previous posts tu pun dah buang dah.sbb bila baca2 balik macam annoying pun ada.it's ok, amateur ke, expert ke..semua pun layak punyai blog sendiri.nak dengan x nak ahje.'aite, back to basic.ok, regarding to the topic, ak berhasrat untuk mula menulis blog kembali as 1 of my New yr resolutions! class giteeww. yuck! rosak ejaan. hurm, kau bajet macam ada je org baca blog ni kan. xkisah la..dan ak mengaku that im not a good writer and am not a good story teller as well T.T those who get infuriated kalau baca post2 blog ini depersilakan komen asbab dan musababnya ya :D okeh, tanpa membaziq masa, ak nak explore sikit pasal blogspot ni sementara menanti subuh.biasa la..amateur katakaaann... Xp





:: vanila oreo nye flavour sedap woOo..! ::

1 comments:

Luna said...

yayy nak komennn.haha

Post a Comment